Hívjon Fel

Szüksége van segítségre?  

Hívjon Fel  

+36 1 700 82 94

Hétfő-Péntek 9:00 - 20:00

Vasco Mini Értékcsökkent

A Vasco legkisebb elektronikus fordítója
52 000 Ft

A Vasco Mini egy praktikus elektronikus fordító, amely mind a teljes mondatok, 41 nyelvet, mind az egyszerű kifejezések beszédfelismerését és fordítását jelenti. Az egyéb elektronikus fordítók között rendkívül kis mérete különbözteti meg, ami minden körülmények között megkönnyíti annak használatát. A kis méretek és a könnyű súly, valamint a fordulatszám és a nagy hatékonyság által jellemzett megbízható fordítómotor teszi a Vasco Mini-t minden kézben pótolhatatlan eszközzé.

A 2018-as fordítók rangsorának győztese

A Vasco Mini által kínált nagyszerű lehetőségeket a Translators 'Ranking 2018 értékben értékelték, ahol ez a fordító átlagos helyezést ért el 9,8 értékkel 10). A Vasco Mini legyőzte az elektronikus fordítók számát azáltal, hogy ötvözte a készülék méretének minimalizálásával nyert ajánlatok minőségi ajánlatait és magas funkcionalitást . Ugyanakkor a Vasco Mini megtartotta az egyéb Vasco fordítókra jellemző könnyű használat és magas megbízhatóságot .

Lásd a Fordítók rangsorát 2018 >

Badge

Nyelvek

[langs]

Hogyan működik?

Az elektronikus fordító képes kezelni akár a technikai, tudományos vagy üzleti nyelvekre jellemző igen összetett kifejezéseket és speciális kifejezéseket is.

A Vasco Mini támogatás célja, hogy maximalizálja a felhasználó kényelmét. Az intuitív navigáció kényelmes gombokkal és érintő-képernyővel kombinálva biztosítja a legmagasabb kényelmet és használhatóságot. A Vasco Mini elektronikus fordítója a kiváló minőségű mikrofonnak köszönhetően nehéz beszédfelismerést is képes kezelni (pl. A forgalomban).

Vasco mini Vasco mini Vasco mini

Beszédfelismerés

Az alábbi táblázat mutatja az összes támogatott nyelvhez tartozó funkciók elérhetőségét.

[langs_list]

Nézze meg, hogyan különbözik a Vasco Mini többi fordítótól

Vasco MiniHasonló fordítók
nemzetközi, nem előre fizetett SIM-kártya nincs SIM-kártya, a készülék csak WiFi-n működik vagy SIM-kártyát kell vásárolnia és emlékeznie kell a barangolási díjakra és az előfizetésre
szerver található minden kontinensen, ami felgyorsítja a tolmács munkáját eszközöknek általában csak csatlakoztatott a kínai szerver, ami hosszabb időt vesz igénybe fordítás
segítségnyújtás magyar nyelven e-mailben vagy telefonon általában nincs technikai segítség, ha elérhető akkor csak e-mailben
24 hónapos garancia nincs garancia
a kiejtés minősége a natív hangszóró szintjén beszédszintetizátor
a fordítóprogram kiválasztott 5 rendelkezésre egy adott nyelvpár fordítási szinten 96% egy fordítómotor - általában kínai
a szoftvert még fejlesztik és fejlesztik, egykattintásos frissítés nincsenek ingyenes frissítések
teljesen lefordított menü magyarra angol nyelvű menü, gyakori kínai csak üzenetek
szállítás Magyarországból, a standard kiszállítás ideje 3-4 munkanap, biztosított csomagolás szállítás általában Kínából vagy USA-ból, egy hónapra történő szállítás, nincs biztosítás, esetleg fizetnie kell a vámot és az áfát

Beszélgetés

Vasco Mini lehetővé teszi a beszélgetést két ember között, akik különböző nyelveket beszélnek. A készülék elismeri a beszélt mondatot, lefordítja egy másik nyelvre, majd professzionális hangon beszél.

Könnyű használat

A Vasco Mini azonnal felhasználásra készen van a dobozból. A fordító egy érintő-képernyővel és fizikai gombokkal működtethető. Mindenki használhatja azt preferenciáik szerint.

Frissítés

A készülék a legfejlettebb technológiai és fordítási motorokat használja. A fordító akár összetett mondatokat is képes kezelni - a fordítások minősége nagyon jó és teljes mértékben megérthető még a nyelvtani hibák esetében is. A készülék szoftverét folyamatosan javítják, és a szoftverfrissítés automatikusan és mindig ingyenes.

Előnyök

 • 41 támogatott nyelv
 • Kényelmes és egyszerűen használható
 • Felismeri és lefordítja a beszélt mondatokat
 • Magas beszédminőség
 • Egy tökéletes mikrofon, amely csökkenti a környezeti zajokat
 • Az idiómák és a szaktanácsadás támogatása
 • A két ember közötti párbeszéd lehetősége

A készlet tartalmaz

 • Vasco Mini
 • USB kábel
 • Töltő
 • Használati utasítás magyar nyelven

Műszaki leírás

 • Képernyő: TFT, LCD 240*320
 • Processzor: MT6737WM
 • RAM memória: 1 GB
 • Memória ROM: 8 GB
 • Akkumulátor: Lithium-ionium 1250mAh
 • USB bemenet: MicroUSB
 • Fülhallgató bemenet: 3,5 mm
 • Méretek: 46,8 x 113,2 x 12,8 mm
 • Súly: 76 g

Kapcsolat

A Vasco Translator pontosságát és megbízhatóságát állandó internetkapcsolatnak köszönheti. A készülékben telepített nemzetközi SIM kártya biztosítja, hogy a fordító használata közben nem érzi úgy, hogy a készülék online működik. Ennek a megoldásnak a kényelmével és pontosságával a külföldi utazások még enyhébbek és a külföldiekkel való beszélgetés könnyű és kellemes.

A vasco-sim.com webhelyen bármikor töltheti fel fiókját.

Az alábbi térképen megtalálja azokat az országokat, ahol a Vasco Mini működik.

[map_translator]

52 000 Ft
Vasco
30 Elemek
Felújított

 

Mondd el másoknak, hogy mit gondol erről a termékről:

star_border star_border star_border star_border star_border