Termékvisszaváltási űrlap | Elektronikus Fordítógépek

Mindenkinek joga van meggondolnia magát

- mi tiszteletben tartjuk az Ön döntését és azt a jogot, hogy visszaküldhesse a megvásárolt készüléket.


Töltse ki a Visszáru nyomtatványt

Készítse el a csomagot: tegye a dobozba a készüléket, annak minden tartozékával együtt, a Visszáru nyomtatványt, és a számlát.

Küldje vissza a címünkre1. Töltse ki a Visszáru nyomtatványt - összeállítottunk egy visszáru nyomtatványt, melyet kitölthet, de nem kötelező a mi sablonunkat használnia
2. Küldje el nekünk postán, vagy e-mailen keresztül
3. Amint megkaptuk a visszaküldött készülékét, értesítjük Önt e-mailben.

FONTOS:

- A megállapodástól való elállás esetén visszafizetjük az Öntől korábban beérkező vételárat a postázási költséggel együtt. (Ez mindig a legolcsóbb szállítási díj, melyet biztosítunk.)
- A visszaküldésről küldjön nekünk egy nyilatkozatot (vagy töltse ki a Visszáru nyomtatványt), melyben egyértelműen jelzi a visszaküldési szándékot. Küldje el nekünk postán, vagy e-mailben:
Compagnia Lingua
EMKE Building, Rákóczi út 42
Budapest, 1072
mail@elektronikus-forditogepek.hu  
- Kérjük, a visszaküldésnél vegye figyelembe a határidőt.

Mi jön ezután?

1) A megállapodástól való elállás esetén visszafizetjük az Öntől korábban beérkező vételárat a postázási költséggel együtt. (Ez mindig a legolcsóbb szállítási díj, melyet biztosítunk.)
2) A készülék vételára visszafizetésre kerül a visszaküldési szándék bejelentésétől számított 14 napon belül.
3) A visszafizetés ugyanabban a formában történik, ahogyan a készülék vételárát a vásárló kifizette nekünk, hacsak kifejezetten másképp nem kéri a vásárló.
4) Kérjük a csomagot az alábbi címre postázzák: Elektronikus Fordítógépek, Mészáros-Nyírő Márta, 8227 Felsőörs, Csalogány u. 6.
Annak érdekében, hogy a visszaküldés érvényes legyen, kérjük, a visszaküldés szándékának közlése után érkezzen meg erre a címre a csomag.
5) A visszaküldés költségét a vásárlónak kell állnia.

A visszaküldés lehetősége kényelmet biztosít vásárlóink számára, nekünk pedig értékes információ a szolgáltatásunkról. Köszönjük szépen!

download Visszáru nyomtatvány