Ismerd meg cégünket / Rólunk

Kik vagyunk?

Az elektronikus-forditogepek.hu a Compagnia Lingua vállalathoz tartozik.

A Compagnia Lingua egy olyan innovatív vállalat, mely saját készítésű termékeket és több, más innovatív gyártó termékeit mutatja be az Európai Unió piacain. A Compagnia Lingua egyben a világ legnagyobb olyan vállalata, mely elektronikus fordítógépek és szótárak disztribúciójára specializálódott.

Több, mint 10 éve foglalkozunk olyan termékek tervezésével és értékesítésével, melyek elsősorban felhasználóbarát eszközök. A termékek piacra való bevezetését megelőzően alaposan teszteljük őket, hogy megbizonyosodhassunk róla, valóban teljesítik-e a legmagasabb standardokat és elvárásokat.

Termékek

Kínáltunkban minden - a piacon elérhető - elektronikus fordítógép és szótár megtalálható. A Vasco Electronics, Ectaco, Wizcom, Franklin, Comet és Trano márkák jelentős importőrei vgyunk. Csúcstechnológiás elektronikus beszédfordítókat és olyan professzionális elektronikus szótárakat kínálunk, melyek híres kiadók anyagait tartalmazzák, úgy, mint például az Oxford University Press és a Harper-Collins.

Jelenlét a világon

A Compagnia Lingua Európában, USA-ban, és Kanadában értékesíti termékeit. Rövid távú terveink közt az ázsiai és dél-amerikai piacra való terjeszkedés szerepel.

Vevőszolgálat

Az Európai Unió legtöbb országában rendelkezünk irodával, ennek köszönhetően a Compagnia Lingua bizonyos affelől, hogy a vásárlói megfelelő támogatásban részesülnek. Minden országban, ahol jelen vagyunk, helyi anyanyelven biztosítjuk a vevőszolgálatot. A dolgozóink tanácsokkal látják el a vásárlókat a rendeléseik előtt és segítséget nyújtanak számukra a vásárlás után is.

Küldetésünk

Olyan termékeket értékesítünk, melyek elsősorban felhasználóbarát készülékek, így az idegennyelv tanulás hatékonnyá, kellemesssé és érdekessé válhat.